Stress Behandling

En kombination af behandlinger, der er tilpasset dig og din unikke situation

HELSE

 

Jeg har de senere år haft stor succes i forbindelse med afhjælpning af stress ved at anvende en kombination af healing og dybdeafspænding – eller, hvis man ikke rigtigt er til healing, ved hjælp af aromaterapimassage.

At reagere med stress på forskellige situationer i livet kan med tiden blive til en vane eller et mønster, som det kan være ligeså svært at slippe ud af, som hvis man skulle holde op med at ryge.

Afhjælpning af stress er derfor et behandlingsforløb, der kan tage op til et par måneder og kræve en del behandlinger med ca. 10 dages mellemrum for at holde den “gode” proces i gang. I forbindelse med hver behandling snakker vi desuden om, hvad du selv kan gøre for at slippe ud af stress-møllen og dermed finde tilbage til det “gode” liv igen. Et liv, hvor der er overskud, og hvor det er lysten og glæden, der driver værket.

Du kan med fordel købe et klippekort med 3 eller 6 behandlinger, hvis du påtænker at starte i et forløb.

Book en tid »

VELVÆRE
Som Supplement til en behandling for stress kan jeg anbefale at deltage i mine meditations-arrangementer, som jeg kalder for Meditation og selvudvikling.

Meditation er et fantastisk værktøj til at få slappet af og få lagt afstand til en stresset hverdag. Det handler om at få gearet ned og skabt indre ro og balance. Gode forudsætninger for at kunne genskabe “det gode liv” igen, og opnå den tilstand af velvære som vi alle fortjener!

Du finder nærmere information om dette i menu-punktet Meditation herover.

Du kan også downloade en pdf-folder ved at klikke her:
Meditation og selvudvikling