Meditation

Sæt skub i din personlige selvudviklingsproces
og få skabt ro i sindet og retning i dit liv

MEDITATION OG SELVUDVIKLING
Meditationerne tager udgangspunkt i de 22 tarotkort i den store Arkana (Rider Waite). Kortene formidler en personlig udviklingsrejse, som starter med Narren, der nysgerrigt og fordomsfrit går ud i verden for at se, hvad den har at byde på.

Du behøver ikke vide noget om tarot for at få noget ud af dette selvudviklingsforløb. Det vigtigste er, at du er åben for tarotkortenes fantastisk symbolik, som er perfekt som udgangspunkt for en meditativ rejse.

Når du har købt adgang til meditationsforløbet, bliver du oprettet med brugernavn og adgangskode til meditationerne, som ligger tilgængelige på min hjemmeside.

For at få det bedste udbytte af selvudviklingsforløbet anbefaler jeg, at du hører en ny meditation med faste mellemrum. Vælg f.eks. en fast ugedag, hvor du kan afsætte en time til halvanden i fred og ro med dig selv til dit personlige selvudviklingsarbejde.

Meditationerne varer hver især ca. 30 – 40 minutter. De indledes med en kort introduktion til det aktuelle tarotkort, og til det tema som meditationen omhandler.

Efter meditationen er det meningen, du skal bruge noget tid på først at notere dine oplevelser og erkendelser fra meditationen ned, og derefter gøre dig nogle overvejelser om, hvad dette kan komme til at betyde for dit fremtidige liv. Noter også resultatet af disse overvejelser ned.

Prøv derefter at integrere dine nye erkendelser fra den aktuelle meditation i dit daglige liv frem til det bliver tid til næste meditation i rækken.

Du kan desuden med fordel genhøre de enkelte meditationer, hvis der er et tema, du gerne vil arbejde ekstra med.

Hør en trailer over tarotkortet Narren

Køb adgang »

FORLØB FOR DE ENKELTE MEDITATIONER:
Vi starter med at se på et billede af dagens tarotkort. Jeg gennemgår de vigtigste detaljer i kortet, samt hvilket tema det repræsenterer. På den måde opnår du at være så forberedt som muligt forud for selve meditationen

Meditationen foregår som en guidet meditativ rejse ind i tarotkortets symbol-univers. I løbet af meditationen vil der være indlagt to perioder med stilhed. I forbindelse med den første periode er det meningen, at du skal gøre dig nogle overvejelser omkring meditationens tema. Og i den anden periode er det meningen, at du bare skal give helt slip og flyde med, og lade det ske som sker

Hvis du skulle have spørgsmål omkring meditationerne, er du naturligvis altid velkommen til at sende mig en mail på: info@helseogvelvaere.dk

Meditationen varer ca. 30 – 40 minutter

PRAKTISK INFORMATION
Betaling foregår i forbindelse med din tilmelding.
Enten via EasyPay, hvor du kan betale med kort, eller via Mobilepay

Tid: Du vælger selv, hvornår på dagen du ønsker at høre meditationen. Det vigtigste er, at du sørger for at have tid til dine overvejelser og dit selvudviklings arbejde efter meditationen. Beregn minimum en time i alt. For at få mest ud af forløbet er det desuden en god idé ikke at have for mange planer umiddelbart efter din meditations periode. På dem måde får du mulighed for at fordøje og og integrere udviklingsproccessen i dig bedt muligt.

Du får tilsendt link til meditationerne med en uges mellemrum.
Tiden mellem de enkelte meditationer er det mening du skal arbejde videre med meditationen og prøve at integrere dine nye erkendelser i dit liv

(Fortryd dit køb af hele pakken)

Hvis du ønsker informationen her på skrift, kan du downloade den i folder-form ved at klikke på følgende link:
Hent pdf-folder her: Meditation og selvudvikling
(Folderen er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket)