EKSPERIMENT FOR 2 PERSONER: “MÆRK AURAEN PÅ EN ANDEN PERSON”

– Start med at stille jer overfor hinanden med ca. 3-4 meters afstand.
– I begynder med at forberede jer til øvelsen ved at lukke øjnene og trække vejret dybt ind og ud gennem næsen i et roligt tempo ca. et minuts tid. Under forberedelsen skal I prøve at finde den indre ro og samtidig prøve at blive bevidste i kroppen – især i mave- og brystområdet.
– Se nu på hinanden, mens den ene af jer begynder at tage små langsomme skridt fremad mod den anden (ca. 10-15 cm. ad gangen med et par sekunders pause mellem hvert skridt). Prøv begge to at have fokus på, hvad I mærker i mave- og brystområdet, mens I nærmer jer hinanden.
– På et tidspunkt vil I måske begynde at mærke, at I ligesom ”støder” mod hinanden. At der måske er en slags usynlig modstand mellem jer. Det kan også være, at I når så langt frem mod hinanden, at det i stedet føles som om, at I står lidt for tæt på hinanden. Den følelse man får, når der står en person lige op i ansigtet på en.
– Gentag nu eksperimentet. Men denne gang skal I begge have bind for øjnene, så I ikke kan se, hvor tæt I er kommet på hinanden.
– Når den som går fremad med små langsomme skridt føler, at nu støder I mod hinanden, så tager I bindet af øjnene og ser, hvor tæt I denne gang er kommet på hinanden. Var der forskel i forhold til første gang?
– I kan også prøve at udføre eksperimentet, hvor I står med ryggen mod hinanden, og hvor den ene af jer går små skridt baglæns. Måske opdager I, at I også har øjne i nakken …

Spread the word. Share this post!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *